Jesus i Gisela van emprendre el seu projecte agroecològic cap a meitat dels anys 70, en tornar a Catalunya i establint-se a la finca on encara hi vivim i treballem.
Des de els inicis es va plantejar un model agrari i de vida rural coherent. Fidel a uns principis fonamentats per la sostenibilitat i l’equilibri en un sentit ampli: familiar, mediambiental, econòmic i social.
Sempre a la recerca d’un Fer independent, de respecte; tant cap a l’entorn i el que aquest ens ofereix, com en els processos d’elaboració. I per tant també, cap al consumidor final.
A dia d’avui, mentre els petits de la família creixen, juguen i aprenen en un entorn idòni, és la segona generació la que ha pres el relleu en la part agrària.
Al llarg dels anys hem anat introduint, experimentant i treballant segons els mètodes de l’agricultura biodinàmica, com a pas lògic i conseqüent al camí iniciat per la família quaranta anys enrere.
Elaboren vins, sucs de raïm i oli d’oliva verge extra produïts a la seva finca. També ofereixen un seguit de tallers, cursos i activitats per donar a conèixer la filosofia i la pràctica del cultiu biodinàmic:
- ABC de la biodinàmica.
- Els preparats biodinàmics.
- Fitoteràpia en l’agricultura.
- Curs de formació en agricultura biodinàmica.